Το νέο κατάστημα εξοπλισμού τεχνολογίας στην Αθήνα άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει να το επισκεφθείτε με τεράστια ποικιλία σε drones, gimbals, action cameras και πολλά ακόμα είδη τεχνολογίας.

Τα drones έχουν πια το δικό τους σπίτι στην οδό Παρασκευοπούλου 34 στο Περιστέρι, με προσωπικό που γνωρίζει σε βάθος τη τεχνολογία και μπορεί να σας λύσει οποιαδήποτε απορία.

Είτε είστε νέος στο κόσμο των drones είτε έμπειρος χειριστής, στο Drone House θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς, να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να το απογειώσετε με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Σε ένα ευχάριστο και ευρύχωρο περιβάλλον μπορείτε να δείτε ζωντανά τεράστια ποικιλία από drones, αξεσουάρ και προϊόντα τεχνολογίας που θα έχετε την ευκαιρία να χειριστείτε με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού.

Είτε πρόκειται για χόμπι, εναέριες φωτογραφίσεις ή επαγγελματικές εφαρμογές στο Drone House θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Από μικρά drone λίγων γραμμαρίων μέχρι πολύ εξειδικευμένα drone βιομηχανικών εφαρμογών προσαρμοσμένα να αντέχουν και να
ανταπεξέρχονται σε κάθε περιβάλλον.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε καταφέρει να καταρρίψουμε τους νόμους της βαρύτητας, αλλά η τεχνική ομάδα της Drone House θα είναι εδώ να επισκευάσει και να φροντίσει το drone σας μετά από οποιαδήποτε ανώμαλη προσγείωση. Με εμπειρία και τεχνογνωσία στο κόσμο των drones και της τεχνολογίας στο Drone House παρέχεται η μέγιστη εξυπηρέτηση μετά τη πώληση ώστε να απολαμβάνουν όλοι αυτό που αγαπούν όσο πιο πολύ γίνεται.

Το Drone House αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τα drones και τον εξοπλισμό
τεχνολογίας στην Αθήνα και σίγουρα είναι ένας προορισμός που αξίζει να επισκεφθούμε.